Szeptember 08, 2010, 09:28:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

Oldalak: 1 [2]
Nyomtatás
Szerző Téma: Cosplay úgy általában  (Megtekintve 833 alkalommal)
Maryjane
Newbie
*

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #15 Dátum: November 28, 2009, 11:20:13 »

Nekem is megvan már a jelmezem, még a hangulat kedvéért is érdemes beöltözni.  Mosolyog De a versenyek is érdekelnének. Ezekre akkor csak egyszerűen ott helyben kell majd regisztrálni?
Kicsit járatlan vagyok még ebben, de mi pontosan a craftsmanship? Ez is valami zenés előadás, mint a performance? És milyen hosszúak lehetnek ezek? Kell vinni valamit? Mivel még elég kezdőnek számítok ezen a téren, ezért minden hasznos infónak, tanácsnak örülnék, hogy hogyan is zajlik egy ilyen.
Naplózva
Zetto
Administrator
Full Member

« Válasz #16 Dátum: November 29, 2009, 02:33:10 »

reg: odamégy a pulthoz és regisztrálsz, leadod hozzá a járulékos anyagokat (kép,hang)

a craft gyorsan lemegy: felmégy a színpadra, ha akarod, elmondod, mit hogyan készítettél és lejössz

a perf viszont előadás: szerepelsz a színpadon bármilyen rövid jelenettel (monológ, dialógus, koreografált dolgok, whatever)

nem vagyok cosplay-ben túlzottan járatos ember, csak azt írtam le, amit eddig láttam
Naplózva

Sennin Madara
Newbie
*

Madara

« Válasz #17 Dátum: December 02, 2009, 03:01:40 »

Sziasztok
Én is fogok nevezni a cp -versenyen Mosolyog
Sennin Naruto -Nak fogok beöltözni már minden megvan hozzá:P
Szóval mindenki nagyon jól csinálja meg a ruháját... tehát igényesen Kacsint
Minden Pesti rendezvényen ott vagyok, Anime-Sakura CON szóval ha kérdésetek van fordulhattok hozzám is Mosolyog
Naplózva
Daisuken
Newbie
*

All hail Britannia, all hail Lelouch

« Válasz #18 Dátum: December 02, 2009, 05:11:06 »

jááj, de jó lesz Vigyorog, remélem sok lesz a nevező és talán látok majd egy Lelouch-t is *.* Mosolyog
Naplózva
Maryjane
Newbie
*

« Válasz #19 Dátum: December 02, 2009, 11:05:45 »

A craft-hez kell vinni valami járulékos anyagot? Gondolok itt pl képre arról, akinek öltöztem vagy valami egyéb? Gondolom zene nem kell, mert ez nem a perf.
Mivel ez lesz az első versenyem, így kicsit tanácstalannak érzem magam ezekben a dolgokban, ezért is kérnék hasznos tanácsokat.
Naplózva
Azzi
Moderator
Newbie

« Válasz #20 Dátum: December 03, 2009, 07:59:06 »

Képet mindenki jó lenne, ha hozna, de esetleg keresünk képet helyben. ha ez elmaradna, zenét crafthoz nem kötelező, de amíg a fényképekhez forogsz, meg beállásokat mutatsz, addig nem probléma, ha egy dal szól a háttérben az adott animéből Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 [2]
Nyomtatás
Ugrás: