Szeptember 10, 2010, 04:28:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

Oldalak: 1 ... 13 14 [15]
Nyomtatás
Szerző Téma: Csevegő  (Megtekintve 2999 alkalommal)
Amina
Mikkun szervezők/segítők
Jr. Member
*

aminelia@hotmail.com
Profil megtekintése
« Válasz #210 Dátum: December 06, 2009, 05:41:01 »

Az jó, ha jól éreztétek magatokat.^_____^ Szerintem a szervezők nagy része, még most fordul a másik oldalára, hogy kialudják magukat a hónapokon keresztül tartó rohanás után, de amint ráérnek valszeg jönnek majd fórumra Vigyorog

(én is megyek vissza aludni lassacskán...Bibííí)
Naplózva

Ajánlott filmek:
Whispering Corridors: Whishing Stairs
Moon Child
Zirrian
Newbie
*

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #211 Dátum: December 07, 2009, 06:02:00 »

Sziasztok!
Rajzos fórumba írtam már, de bekarcolok ide is egy messaget, hátha nagyobb sikerrel járok. Egy lányt keresek, aki olyan du. 4 környékén a rajzos teremben volt, és a tábla alatt ült két barátnőjével. Vörös haja volt, és nagy általánosságban kedvesen mosolygott. Aki tud róla valamit, akár egy nevet, amin elindulhatnék, azt hálám üldözné.
Bármilyen infót a zirrian@gmail.comra. Nagyon megköszönném.
üdv: zirrian
Naplózva
Azzi
Mikkun szervezők/segítők
Newbie
*

« Válasz #212 Dátum: December 07, 2009, 06:34:31 »

Sziasztok, Azzi vagyok, a műsorvezető, nagyon köszönöm, hogy ilyen nagy számban jelen voltatok a rendezvényen, remélem sok jó élménnyel gazdagodtatok és hamarosan újra találkozunk!

^_________________________^   
Naplózva
Sennin Madara
Newbie
*

Madara

« Válasz #213 Dátum: December 07, 2009, 06:51:29 »

Hát szerintem rajtatok múlik hogy találkozunk -e még Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: December 07, 2009, 06:53:52 írta Sennin Madara » Naplózva
Zetto
Administrator
Full Member

« Válasz #214 Dátum: December 08, 2009, 07:56:13 »

Mint főszervező én is nagyon köszönöm a nagyfokú érdeklődést! Remélem, nagyon jól éreztétek magatokat, megtettünk mindent ennek érdekében. Jövőre is találkozunk még, ebben biztosak lehettek Mosolyog

Hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy itt is köszönetet nyilvánítsak szervezőinknek, segítőinknek, támogatóinknak és egyéb közreműködőinknek a színvonalas előkészítésért és lebonyolításért.
« Utoljára szerkesztve: December 08, 2009, 08:51:33 írta Zetto » Naplózva

Mitsou
Mikkun szervezők/segítők
Newbie
*

mitsou4@gmail.com
« Válasz #215 Dátum: December 08, 2009, 08:42:47 »

Nagyon jó volt, főleg a DDR Bibííí (ááá cseppet sem vagyok részrehajló :DD) Meglepően sok árus volt. A retro konzolról meg is feledkezdtem, pedig mondtam, hogy viszek. De ha jól láttam vitt más, meg amúgy sem volt több TV... 5 körül ettünk sushit, ismét jó volt Mosolyog A karaokera is volt időm benézni, az egriek jók voltak Kacsint Volt nálam kamera és állvány is, de nem igazán örökítettem meg sokmindent, amit utólag bánok egy kicsit Szomorú

Pécsiek voltak? Angelust hiányoltam...

Ömm egyébként vannak talált tárgyak? (Mint például mondjuk egy fekete sapka? Bibííí)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15]
Nyomtatás
Ugrás: